Dyrlægevagt

Ring til os på:

 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 5956 5757


 

Kom ned på klinikken og få et godt tilbud på kvalitets-foder til din hund eller kat.

Vi kan tilbyde flere forskellige rabat ordninger på hele vores sortiment.

Blandt andet kan vi tilbyde 50% på hvalpe og killingefoder fra Specifik på første pose samt et stempel i rabatkortet !!

Vi ses i klinikken

Tilbud hos SJ Dyreklinik

Gratis Seniortjek af hund og kat


Når hunde og katte når seks-syvårs-alderen, følger ofte udfordringer med helbredet, men rettidig undersøgelse kan optimere sundhed og trivsel og forebygge sygdom. Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik tilbyder gratis seniortjek i uge 46 og 47.

Læs mere her

25 års jubilæum.


I uge 50 fejrer vi - i anledning af vores 25 års jubilæum - kattene. Vi uddeler 25 godteposer til kat. Det eneste du skal gøre for at få en af godteposerne til din kat, er at komme ind på klinikken og bede om én. Tilbuddet starter mandag d. 10.12. kl. 8.00 og gælder så længe lager haves. Det er ganske gratis. Indholdet kan variere lidt, og nisserne følger ikke med. Vel mødt.

Julehygge.


Vi holder julehygge mandag d. 3.12. kl 17-18.30 i klinikken. Kom og få en hyggelig snak med os og se klinikken fra en ny vinkel. Vi serverer lidt godbidder til både to- og firbenede. Arrangementet er gratis.

Tilbud


Så går vi i luften med det næste jubilæumstilbud : I anledning af de 25 år udbyder vi nu 25 behandlinger med 25 % rabat. Tilbuddet kan bruges på konsultationer, operationer, røntgenundersøgelser, blodprøver m.m., men ikke på i forvejen nedsatte ydelser (såsom vaccinationer, tandpakker, han - og hunkattepakker og seniorpakker). 

Tilbuddet gælder fra onsdag d. 14.11. og udbydes efter først til mølle princippet. Ring og aftal tid på 59565757.

Tilbud


Har du en hund eller kat på 7 år eller ældre ? 

l anledning af vores jubilæum lancerer vi nu en "pakkeløsning" i form af et seniortjek. Dette indebærer en klinisk undersøgelse samt en stor blodprofil, samt undersøgelse af en medbragt urinprøve. Det hele kommer i en samlet pakke som vi resten af året tilbyder til 1000 kr (værdi normalt 2039,68 kr). Seniortjekket giver et grundigt og bredt billede af din ældre hund eller kats sundhedstilstand, og kan være med til at fange eventuelle problemer i opløbet. Dermed kan eventuelle forebyggende foranstaltninger sættes ind, og dyrets livslængde og ikke mindst livskvalitet kan forbedres.


Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS- Sct. Jørgensbjerg 27, 4400 Kalundborg
Telefon: +45 59 56 57 57
kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00