Dyrlægevagt

Ring til os på:

 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 5956 5757


 

Sygeforsikring

Du kan vælge at sygeforsikre din hund og/eller kat. I modsætning til den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde, er dette helt frivilligt.

​Der findes flere forskellige selskaber, det tilbyder sygeforsikring. For hundes vedkommende gælder det som regel, at man skal tegne sin hundeansvarsforsikring og sin hundesygeforsikring i samme selskab.Generelt kan man sige, at man skal melde dyret ind mens det er ungt, sundt og raskt.

​En sygeforsikring kan hjælpe dig med at betale dyrlægeregningen, hvis din kat eller hund er kommet til skade, eller er blevet syg.

​De forskellige selskabers forsikringer varierer lidt med hensyn til selvrisiko, præmie, og dækning.

 

Undersøg​  markedet, og find den forsikring, der passer bedst til dig.

​Skulle du være så uheldig, at dit kæledyr bliver sygt eller kommer til skade, kan det være en meget stor hjælp at dyret er forsikret. Det kan betyde, at du kan koncentrere dig om at få den bedste behandling til dyret, således at det forhåbentlig igen kan få det godt. Med en sygeforsikring behøver du måske ikke at bekymre dig lige så meget om den økonomiske side af problemet. I den yderste konsekvens kan en sygeforsikring betyde forskellen mellem liv og død for dit kæledyr. Vi anbefaler derfor, at du sygeforsikrer dit dyr.

​Foruden ansvars- og sygeforsikring findes der bl.a. udvidet ansvarsforsikring og livsforsikring. En udvidet ansvarsforsikring kræves som regel hvis man går til træning med sin hund.​Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS- Sct. Jørgensbjerg 27, 4400 Kalundborg
Telefon: +45 59 56 57 57
kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00