Dyrlægevagt

Ring til os på:

 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 5956 5757


 

Præ-operativ blodprofil

BEDØVELSE OG PRÆ-OPERATIV BLODPROFIL

Når dit kæledyr har fået en tid til en behandling, som kræver fuld narkose, er det vigtigt at dit dyr er fastet inden det bedøves. Det betyder at al mad fjernes inden midnat aftenen før. Vand må dit dyr have adgang til indtil 2 timer før mødetid til den planlagte behandling.

En narkose vil uundgåeligt give en påvirkning af kroppens normale fysiologiske funktioner herunder kredsløbet. Derfor vil dyrlægen før bedøvelsen udføre en klinisk undersøgelse af dit kæledyr, med specielt fokus på hjerte og kredsløb.

​For at få supplerende information om dyrets sundhedstilstand anbefaler vi oftest, at der desuden udtages en blodprøve. Blodprøven fortæller om dyrets nyrer, lever, blodsukker og galdegange fungerer optimalt, eller om der skal tages forholdsregler for at mindske risikoen for komplikationer ved narkosen og behandlingen. Nogle gange kan en blodprøve vise tegn på sygdom, som endnu ikke er kommet til udtryk fysisk hos dyret—altså et tilsyneladende rask dyr.

Det er derfor vigtigt, at der bliver taget højde for eksempelvis nedsat nyrefunktion, da et narkoseforløb kan betyde, at dyrets nyrefunktion forværres yderligere.

Eftersom vi har analyseapparaterne til at udføre målingerne her på dyreklinikken, kan blodprøven udtages og analyseres om morgenen, inden narkosen skal finde sted.

Resultaterne fra blodprofilen vil desuden være til gavn som fremtidige referenceværdier, hvis dit kæledyr på et andet tidspunkt skulle få brug for behandling her på klinikken. Denne ekstra information i journalen giver os bedre mulighed for at vejlede dig også på længere sigt.

Giv os venligst besked ved indlæggelsen om du ønsker en blodprofil.

​Prisen på denne blodundersøgelse beløber sig alt i alt til 566,50 kr.Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS- Sct. Jørgensbjerg 27, 4400 Kalundborg
Telefon: +45 59 56 57 57
kontakt@sj-dyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 08.00-17.00
Fredage kl. 08:00-16:00